Presentaties downloaden BV MZ

Dank voor jouw interesse in de presentaties van BordjeVol Mantelzorg. Je kunt de presentaties downloaden op deze pagina.

Let op: Na twee jaar praktijkervaring met BordjeVol Mantelzorg hebben we een tweede versie gemaakt van de werkbladen. In deze werkbladen hebben we enkele kleine wijzigingen doorgevoerd. De eerste versie kun je natuurlijk gewoon blijven gebruiken.

Versie 2.0 herken je aan de vermelding van ‘versie 2.0’ rechtsboven achterop de set werkbladen. Check vooraf dus even welke presentatie je gebruikt in combinatie met de bijbehorende set BordjeVol Mantelzorg.

Basispresentatie BordjeVol Mantelzorg

De basispresentatie is gebaseerd op de workshop “BordjeVol Mantelzorg en andere tools voor mantelzorgondersteuning, eigen regie en informele hulp”. De presentatie is te gebruiken als naslagwerk of om anderen te informeren over de onderwerpen die ook tijdens de workshop aan de orde komen.

BordjeVol Mantelzorg – versie 1.0 -basispresentatie
BordjeVol Mantelzorg – versie 2.0 -basispresentatie

Presentatie BordjeVol Mantelzorg voor groepen

De presentatie met werkbladen is handig om te gebruiken als BordjeVol Mantelzorg in een groep wordt ingezet. Wil je meer weten over hoe je de methode in een groep kunt gebruiken? Dat vind je onder In de praktijk.

BordjeVol Mantelzorg – versie 1.0 -Werkbladen incl. tips

BordjeVol Mantelzorg – versie 2.0 -Werkbladen incl. tips

Veel plezier en succes met BordjeVol Mantelzorg.