Workshops

Hoewel je geen training nodig hebt om met BordjeVol te kunnen werken, worden onze workshops voor professionals en vrijwilligers hoog gewaardeerd.

Tijdens de workshop ervaart de professional/vrijwilliger wat een mantelzorger meemaakt tijdens het doorlopen van de methode en hoort de achtergrond van de verschillende stappen. Er worden veel praktijktips gegeven en verbindingen gelegd naar andere instrumenten. De workshop biedt een vliegende start aan professionals die met BordjeVol gaan werken.

Workshops worden voornamelijk in co-creatie georganiseerd: wij verzorgen de inhoud, de organisatie nodigt regionale partners uit. De ‘hostorganisatie’ mag kosteloos enkele medewerkers laten deelnemen. Heb je interesse in het gezamenlijk organiseren van een workshop? Ook verzorgen wij in-company workshops (2,5 uur) of lunchsessies (1 uur). Neem voor meer informatie contact met ons op via bordjevol@wehelpen.nl.

De kosten voor individuele inschrijving zijn € 85 (exclusief BTW). Coöperatieleden van WeHelpen krijgen 15% korting. Voor de betaling sturen we je een factuur per mail.

Deze week worden workshops ingepland dus houd de site in de gaten voor nieuwe data en locaties.

Meld je aan voor een workshop

* Verplicht veld

Algemene informatie
Organisatieadres
Factuuradres
Overige informatie